Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Lees meer..
“Ze Lijkt Net Niet Op Jou”
09 November 2012

Op 16 november verscheen de nieuwe single van Nick & Simon: "Ze Lijkt Net Niet Op Jou"! Dit nummer is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘Sterker’, dat dezelfde week nog binnenkwam op nummer 1 in de Album Top 100. De album-release van 'Sterker' werd ondersteund met een uitverkocht concert in Carré op 19 september. Dit concert werd gelijktijdig in maar liefst 55 bioscopen in Nederland live uitgezonden.


“Ze Lijkt Net Niet Op Jou” komt in een drieluik, waarbij er drie singles verschijnen met exclusieve tracks van het concert in Carré. De eerste single is een uitklapbare versie waar de andere twee singles van “Ze Lijkt Net Niet Op Jou” in verzameld kunnen worden. De drie singles bevatten naast “Ze Lijkt Net Niet op Jou” in totaal maar liefst 9 unieke songs van het Carré concert. Bovendien bevat elke single een bonus track met uniek beeldmateriaal van de spectaculaire videoclip van ‘Zij Lijkt Net Niet Op Jou’ én van het optreden in Carré. Download 'Ze lijkt net niet op jou' nu op iTunes.

 

Het drieluik is uitgebracht in gelimiteerde oplage. Verzeker jezelf dus van een exemplaar en bestel hem nu via één van deze webshops: Single CD, Bol.com, FreeRecordShop, ECI.nl of Muziekkopen.nl. En voor onze Vlaamse fans: Freerecordshop.be. De Blokker verkoopt exclusief 'Ze lijkt net niet op jou' in een speciale 3-D versie! 

 

Bekijker hier de videoclip van 'Ze Lijkt Net Niet Op Jou'. De clip is opgenomen in Madame Tussauds met vele bekende gezichten.

  Tags: albumpresentatie, ze lijkt net niet op jou, madame tussauds,


GERELATEERD NIEUWS17 REACTIES

“Ze Lijkt Net Niet Op Jou”
Door: Lisa Kremer op 15 November 2012
- Ik hoop dat ze een keer het liedje THE BOXER gaan zingen op het concert! zo mooi liedje!
“Ze Lijkt Net Niet Op Jou”
Door: Roos van Atten op 21 October 2012
het is echt een super te gek lied ik ken um van het begin tot het einde te gek dat ie op single uit komt!!
“Ze Lijkt Net Niet Op Jou”
Door: Hellen v. Buuren op 16 October 2012
Hier komt spuit 11 ook nog even...

Leuk dat jullie 'Ze lijkt net niet op jou' als single in drieluik vorm uitbrengen. Goede keuze, denk ik ook. Het nummer heeft een goede balans tussen nieuwe richting en vertrouwd geluid. Naar mijn mening, dan nog altijd wink
Ik ben ook alvast erg blij met de bonussen. Leuk als aandenken aan die geweldige avond in september!
Door: Suzanne Kamp op 08 October 2012
Besteld! 1 van mijn lievelingsliedjes van de nieuwe cd Sterker, ken hem al uit mijn hoofd. Ook ontzettend leuk, met de opnames van Carre. (:
Door: Jolanda van Zanten op 06 October 2012
leuk nummer,heb het drieluik al besteld.vind alle nummers van sterker leuk al zit julia de hele tijd in mijn hoofd haha

 

PLAATS EEN REACTIE

om berichten te plaatsen